Design og Funksjon

Vår kjernekompetanse ligger i produksjon av merkelapper. Vår bredde innenfor våre produkter er stor, og en oversikt over hva vi kan produsere er presentert under. I tillegg til skreddersydde produkter tilbyr vi også en rekke standardprodukter. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon.

Kvalitet på trykkmateriale

Trykkmaterialer i forskjellige kvaliteter har forskjellige egenskaper og bruksområder. Vi tilbyr produkter i både plast og papir, samt selvklebende merkelapper. For en oversikt over egenskapene til de forskjellige kvalitetene trykk her.

Farger

Fargespekteret er stort og avhenger av kvaliteten på trykkmaterialet. En oversikt over fargespekteret er tilgjengelig her.
merkelapper for alle transporter

Trykk og nummerering

Merkelappene kan leveres med trykk på en eller begge sider, eller som blanke merkelapper. Selve trykket skreddersys etter ønske. Vi tilbyr også nummerering av merkelapper.

Tilskjæring og størrelsesvalg

Merkelappene skjæres til fra store ark i tilnærmet A0-format, det er derfor mulig å få skåret til merkelapper i alle formater mindre enn dette. For en oversikt over format på noen av våre mestselgende produkter, se her.

Metallmalje og hulling

Klassiske merkelapper leveres med metallmalje eller hull. Maljen forsterker hullet og er tilgjengelig i forskjellige størrelser. Vi har også et rustfritt alternativ i ren messing.

Stansing og perforering

Vi produserer våre egne stanser og kan dermed skreddersy formen på merkelappene etter kundens ønske. Eksempler på merkelapper med spesiell utforming er skillekort, "kanne-merkelappen" og runde merkelapper.

Vi leverer også perforerte merkelapper, der perforering gjør det mulig å rive av deler av merkelappen.
merkelapper for alle transporter

Strikk

For å lett kunne feste merkelapper tilbyr vi merkelapper med strikk gjennom hullet eller maljen. Andre måter å feste merkelappene på finner du under tilbehør.