Plastmerkelapp - spesialisten!

Vår bedrift

Vi er et lite Stavanger-basert trykkeri spesialisert på trykking på plast. Oppstarten i 1958 var en følge av at plastmerkelappene våre erstattet NSBs blikkmerkelapper, og den klassiske merkelappen har vært vårt hovedprodukt siden den gang. Med fokus på å tilfredstille kundenes krav til løsning og levering har vi gjennom årenes løp vokst som bedrift og opparbeidet oss lang erfaring og stor ekspertise. Denne erfaringen og ekspertisen kombinert med kvaliteten på produktene og konkurransedyktige priser har gjort at vi idag er markedsledende innen plastmerkelapper i Norge.

I trykkeriet står vi for hele produksjonen fra trykking til ferdig produkt, noe som gir oss stor fleksibilitet i produksjonen. Produktutvalget går nå langt utover den klassiske merkelappen, og vi tilbyr en stor bredde i skreddersydde produkter. Se standardprodukter for en oversikt over våre mestselgende produkter og design og funksjon for mulighetene ved våre merkelapper.

Vårt store utvalg i produkter gjør at bruksområdet for våre merkelapper er stort, og kundene våre representerer derfor de aller fleste bransjer. Vi har en hovedvekt av norske kunder spredt fra Mandal i sør til Honningsvåg i nord, men leverer også til flere kunder i utlandet.

Kontakt

E-post:
post@roalso.no

Tlf.:
(+47) 51 57 99 50
Besøksadresse:
Roalsø AS
Kvalebergveien 21
4016 Stavanger
NORWAY (+47)

Søsterbedrift

Samarbeidet med vår søsterbedrift Infoskilt Silketrykk AS skaper flere muligheter for våre kunder og øker bredden i vareutvalget. Følg linken over for en oversikt over hvilke silketrykkprodukter de tilbyr.
Infoskilt%20logo

Vi er Achilles JQS kvalifisert

AchillesJQS